Poduzeće

TECH-MASTERS -
INOVATIVNA RJEŠENJA
NA PODRUČJU ODRŽAVANJA I POPRAVAKA

Prije više od dvadeset godina mali poduzetnički pothvat razvio se u veliku europsku korporaciju.
 
Glavna značajka Tech-Masters-a je direktan sustav prodaje. Stručnjaci smo za visoko kvalitetne proizvode za profesionalno održavanje namijenjene proizvodnoj i prehrambenoj industriji, poduzećima i obrtima koji se bave prodajom, servisiranjem i popravkom svih vrsta vozila, kao i svima koji za obavljanje svoje djelatnosti imaju potrebu za održavanjem ili reparaturom postojećeg sustava. Naše proizvode svakodnevno  primjenjuju stručnjaci diljem Europe.

Višegodišnje iskustvo u pružanju profesionalnih usluga, usvajanje fleksibilnih novih tehnologija i kvaliteta standarda omogućuju nam ispunjavanje visokih zahtjeva naših kupaca. Tech-Masters predstavlja stručnost, pouzdanost i fleksibilnost.

Sjedište poduzeća se nalazi u Austriji i daje potporu podružnicama u uspješnom pružanju usluga i zadovoljavanju individualnih potreba tržišta.

PODUZEĆA GRUPE TECH-MASTERS

Distribuiramo naše proizvode u Austriji, Njemačkoj, Italiji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Rumunjskoj. Spajanje ovih poduzeća je omogućilo važna i stručna rješenja po mjeri za naše kupce.

NEPOBJEDIVA STRUČNOST

Naša prednost su iskusni i visoko kvalificirani zaposlenici koji pronalaze individualna rješenja za svakodnevne zahtjeve naših kupaca, što je svakako impresivna karakteristika.

NAŠ PRODAJNI ASORTIMAN:
IMPRESIVNA RAZNOVRSNOST

Naš široki asortiman proizvoda nudi prikladna rješenja za dnevne izazove s kojima se susreću naši kupci. Stručnjaci odjela za istraživanje i razvoj redovito kreiraju proizvode nove tehnologije kako bi što bolje zadovoljili individualne potrebe tržišta.

MISIJA

„Inovacijom kreirati kvalitetu“: Neprekidno inoviranje je naša najveća ambicija. Pored toga, poseban naglasak je stavljen na probleme s kojima se naši kupci susreću u svom radu, kao i sigurnost primjene naših proizvoda. Takav pristup je baza našeg uspjeha kojom zadovoljavamo ekonomsku i socijalnu odgovornost prema našim kupcima i zaposlenicima.

VIZIJA

„Biti vodeće poduzeće na tržištu u svojoj djelatnosti“. Iz tog razloga se odlučujemo na razvijanje samo onih tehnologija koje pružaju konkurentsku prednost na tržištu.

FILOZOFIJA PODUZEĆA

Zadovoljstvo kupaca

Dosljedna orijentacija prema kupcima je u fokusu naših aktivnosti. Pouzdanost, visoka kvaliteta, uvjerljivost i povjerenje su osnovni elementi prilikom zadovoljavanja potreba naših kupaca.

Vrhunska tehnologija

Neprekidno razvijamo nove tehnologije kako bi i u budućnosti ostali odabrani vrhunski poslovni partneri našim kupcima.

Najbolja kvaliteta

Polazni element poslovanja nam je kvaliteta. Nastojimo pružiti najbolju kvalitetu proizvoda.

Najbolji zaposlenici

Rezultat izvrsnih poslovnih rezultata naših zaposlenika su trening, motivacija i zadovoljstvo poslom. Filozofija našeg poduzeća je postavljanje izazova našim zaposlenicima i mogućnost napredovanja.